Ontspanningsmassage

Voelt u uzelf wel eens uitgeblust of vermoeid? Heeft u last van verkrampte en pijnlijke spieren na een zware werkweek? Dan is een ontspanningsmassage bij Heuchemer Massagepraktijk de uitkomst. Een ontspanningsmassage help tegen verschillende klachten. Maar ook als u geen klachten heeft, kan een ontspanningsmassage erg prettig zijn.

Wat is een Ontspanningsmassage?

Ontspanningsmassage is een massage waarbij doormiddel van lange en rustige strijkingen, schuddingen, knedingen,oefeningen en lekker geurende massageolie uw lichaam en geest weer tot rust komen. Een regelmatige ontspanningsmassage kan een preventieve werking hebben op de algehele gezondheid, zowel voor lichaam als geest.

Wat is het effect van een Ontspanningsmassage

De massage stimuleert de doorbloeding van de weefsels, voert afvalstoffen af en verbetert de stofwisseling vande spieren. Door de ontspanning van het lichaam kunnen ook allerlei gevolgen van stress (bijv. chronische vermoeidheid, stijve rug en nek, spanningshoofdpijn, slaapproblemen) worden verzacht. Ook zult u merken dat u met een ontspannen lichaam, geestelijk makkelijker tot rust komt, zodat de negatieve spiraal van stress en lichamelijke klachten doorbroken kan worden.

 

Terug naar behandelingen Door naar tarieven