Sportmassage

Een sportmassage is Niet alleen voor sporters om voor of na het sporten te ondergaan, maar voor iedereen die weleens last heeft van bijvoorbeeld vermoeide, pijnlijke, vastzittend spieren. De sportmassage bij Heuchemer Massagepraktijk heeft als doel de doorbloeding van uw spieren te verbeteren en daardoor de afvalstoffen sneller uit het spierweefsel af te voeren. Hierdoor verbetert de conditie en zullen blessures sneller herstellen.

Wat is een Sportmassage?

Sportmassage is een massage die stevig kan zijn en meer op de spieren gericht is door een complex van massage handgrepen. Er bestaan twee soorten sportmassage, te weten: een stimulerende en sederende massage. Een stimulerende massage is voorafgaand aan het sporten, het is een extra warming up ( geen vervangen van de warming up). Een sederende massage is voor na het sporten of na een drukke werkweek(dag). In een stimulerende massage zullen de handgrepen in een hoger tempo en met minder druk uitgevoerd worden dan in vergelijking met een sederende massage, hier zijn de handgrepen langzamer en dieper uitgevoerd.

Wat is het effect van een Sportmassage?

Sportmassage heeft het doel de doorbloeding van de spieren te verbeteren en daardoor de afvalstoffen sneller uit het spierweefsel af te voeren. Hierdoor verbetert de conditie en zullen blessures sneller herstellen. Als u regelmatig een massage ondergaat zal u minder snel last hebben van de blessures en zal een blessure sneller herstellen.

 

Terug naar behandelingen Door naar tarieven