Stoelmassage

De behandeling van een Stoelmassage is laagdrempelig, wordt dóór de kleding heen gegeven en duurt +/- 30 minuten. De stoelmassage kan praktisch overal gegeven worden, er is maar een kleine ruimte nodig, het meest prettig is een afgesloten ruimte. De stoelmassage kan ook op een door u gewenste locatie gegeven worden.

Wat is een Stoelmassage?

De stoelmassage die u bij Heuchemer Massagepraktijk krijgt is een stoelmassage die gebaseerd is op sportmassage gecombineerd met Shiatsu. Dit kan zowel door de kleding heen als met een ontbloot boven lichaam. De massage bestaat uit het behandelen en masseren van drukpunten die verdeeld zijn over het bovenste deel van het lichaam (hoofd, nek, schouders, rug, armen en handen).

Wat is het effect van Stoelmassage?

Een stoelmassage heeft een preventief effect op allerlei klachten zoals schouder-, nek- en armklachten (RSI-aandoeningen). Deze massage ontspant, voert afvalstoffen af, stimuleert de bloedcirculatie en bestrijdt stressymptomen. Daarmee wordt het zelfgenezende vermogen van het lichaam bevordert en maakt het de geest alert. Het geeft u een verfrissend, energiek gevoel!

 

Terug naar behandelingen Door naar tarieven